| | +36-30-222-9009 | info@uvegterasz.hu

Szúnyogháló megoldások eltolható üvegfalakhoz

2023.08.14

Egyre több otthon, vendéglátóhely, vállalkozás tulajdonosa dönt úgy, hogy üvegtetővel és üvegfalakkal szereli fel teraszát vagy egyéb nyitott tereit. Az üvegteraszok lenyűgözők, stílusosak, elegánsak, könnyedek, mégis robosztus kialakításúak, nagyszerűen harmoniába hozhatók a legtöbb építészeti stílussal. Az elkészült télikertek lehetővé teszik, hogy hosszan élvezze a külső környezetét, anélkül, hogy kiszolgáltatná magát vagy berendezéseit az időjárás viszontagságainak.

De mi a helyzet a szúnyogokkal és más rovarokkal?

Mostantól az Üvegterasz Hungary Kft.-nél már rendelhető eltolható üvegfal-rendszerhez szúnyogháló is!

Az elérhető szúnyogháló megoldások rendkívül praktikusak, csak a hőszigetelő eltolható üvegfal-rendszerünkhöz kaphatóak. Ez a kiváló minőségű terasz rendszer biztosítja a kívánt hő-, és hangszigetelő tulajdonságokat, miközben lehetőséget ad a terasz teljes körű, szinte teljesen profil mentes élvezetére. Az eltolható szúnyoghálóval való kombináció pedig további komfortot és egyben védelmet nyújt az Ön számára.
  • Szúnyogháló rendszerünk alumínium profilokra épül. Az alumínium rendszerprofilok könnyedek mégis rendkívül tartósak és kiválóan ellenállnak az időjárás viszontagságainak.
  • RAL színkód alapján választhat egyedi színű profilokat, így harmonizálhatja a szúnyogháló keret színét a teraszán vagy a homlokzatában felhasznált színekkel.
  • A szúnyoghálós elemek rugalmasan konfigurálhatók. Lehetősége van egy vagy több szúnyoghálós blokk kialakítására, attól függően, hogy mennyi területet szeretne védeni a rovaroktól.
  • Az eltolható szúnyoghálós elemek ugyanazon vagy akár külön sínpályán mozgathatók és tolhatók el, mint az üvegtáblák. Így könnyedén nyithatja az üvegfüggönyt, s közben a szúnyoghálót zártan használhatja.
  • További előnye a szúnyogháló rendszerünknek, hogy a szúnyoghálót tartalmazó elemek könnyen eltávolíthatók a rendszerből, ami például téli időszakban lehet nagyon praktikus. Ez lehetővé teszi, hogy a hideg hónapokban maximálisan kihasználhassa az üvegfal-rendszer előnyeit, anélkül hogy a szúnyogháló a csapadékos, kihasználatlan téli hónapokban szennyeződne, elhasználódna vagy akár akadályozná a kilátást.
  • A szúnyogháló a gumitömítéses alumínium profil zárásnak köszönhetően bármikor könnyen cserélhető. Ha bármilyen oknál fogva károsodik vagy elhasználódik a szúnyogháló, egyszerűen kicserélheti, anélkül hogy bontania kellene az egész üvegterasz rendszert. Ez kényelmes és költséghatékony megoldást nyújt, így hosszú évekig megőrizheti az üvegfal-rendszer és a szúnyogháló optimális működését és kihasználhatóságát.
  • A végső pont, amit érdemes kiemelni, az a rendszerzárral való fixálhatóság. A szúnyogháló elemeket könnyedén rögzítheti és zárhatja a rendszerzárral, biztosítva a szilárd és stabil védelmet a rovarok ellen. Az üvegterasz.hu-n kínált szúnyogháló megoldások az eltolható üvegfal-rendszerünk tökéletes kiegészítői.

Kiváló minőségű alumínium profilokkal és rugalmas konfigurációs lehetőségekkel rendelkeznek, hogy maximális komfortot és védelmet nyújtsanak Önnek.

Ne engedje, hogy a szúnyogok és más rovarok elrontsák a terasz vagy nyitott tér élményét!

Válassza az Üvegterasz Hungary Kft. télikertbe épített szúnyogháló megoldásait, és élvezze a szabadban való tartózkodást anélkül, hogy zavaró látogatókkal kellene szembenéznie!

Keresse kollégáinkat, várjuk önt bemutatótermünkben, ahol kollégáink segítenek Önnek a megfelelő konfiguráció összeállításában!

Ügyfeleink értékelései

Mobil üvegtető, motoros

Az ördög a részletekben rejlik!

2024.07.03

Laikusként gyakran nem vesszük észre, hogy az ajálnatok nem tartalmazzák az összes költséget, így nem várt költségekkel szembesülhetünk. Mire figyeljen?!

Olvasom tovább →

Az egyszerűség és az elegancia kombinációja

2023.10.30

Mit tegyünk ha teraszunkra részben vagy teljesen védőkorlátra van szükség?

Olvasom tovább →

Élettel töltjük meg teraszát

2023.10.12

hamarosan indul új projektünk a telikertstúdió. Kattintson a részletekért!

Olvasom tovább →

Építsen értéket és biztonságot otthonához

2023.10.02

Gondoskodunk biztosításáról vagy segítünk a finanszírozásban!

Olvasom tovább →

Fedezze fel az új, motoros terasz üvegfalat

2023.08.14

és élvezze a kényelmet, szabadságot

Olvasom tovább →

Szúnyogháló megoldások eltolható üvegfalakhoz

2023.08.14

Ne engedje, hogy a rovarok elrontsák a nyitott tér élményét!

Olvasom tovább →

Fa terasz üvegezése?

2023.04.26

Sokan úgy hiszik, hogy nem lehetséges. Pedig van rá megoldás!

Olvasom tovább →

12 Égető kérdés

2023.04.02

üvegterasz, rendelés, tervezés előtt. Csokorba szedtük az elmúlt 20 év kérdéseit.

Olvasom tovább →

Most rendelje meg télikertjét...

2023.03.18

és takarítson meg energiát már a következő fűtési szezonban!

Olvasom tovább →

Elköltöztünk...

2023.03.18

Új lehetőségekkel és előnyökkel várjuk Önt - Januártól teljesen megújultunk!

Olvasom tovább →

Rendkívüli pergola ajánlat

2022.09.07

Értékesítésre kínáljuk projektből maradt pergoklimaR600 típusú bioklimatikus pergolánkat, gyári, eredeti csomagolásában, teljesen új állapotban, azaz a termék nem bemutató darab.

Olvasom tovább →

Üvegházhatás: áldás vagy átok?

2022.07.19

Télikertje csapdába ejti a napsugarakat de van rá megoldás. Élvezze télikertjét szikrázó napsütésben is!

Olvasom tovább →

2021 – Ez történt nálunk, az Üvegterasz Hungary Kft.-nél

2021.11.08

Lassan közeledünk az év végéhez, ilyenkor nem csak az emberek, a cégek is szeretnek visszatekinteni az lassan befejeződő esztendőre. 2021 hozott sok kihívást, feladatot és az álmok ebben az évben is nagyon sok otthonban terasszá váltak.

Olvasom tovább →

ECM ISO, MSZ EN ISO legfrissebb tanúsítványaink

2021.07.05

Az Üvegterasz Hungary ma már az ország egyik legnagyobb beépítő cégei közé tartozik. Lakatos ipari munkák és üvegterasz beépítések területén TÜV SÜD ISO 9001 minősítést szerzett a TÜV SÜD Csoporttól.

Olvasom tovább →

Kérdések és válaszok – minden infó a nano-védelemről egy helyen

2021.06.22

Tudta Ön, hogy a “Nano” görög szó, jelentése pedig Törpe?! Ha nagyon szeretnénk belemeni a tudományos részébe: 1 nanométer = 1 milliméter 1 milliomod része. Jó-jó de hogyan lehet ez segítségünkre a mindennapjainkban?!

Olvasom tovább →

Mennyibe kerül egy télikert?

2021.04.16

Az arany ékszerek esetében ki tudunk indulni a karátok számából, a gyümölcsleveknél a százalékos gyümölcstartalomból de milyen mutatószámok segítenek nekünk eligazodni egy teraszbeépítés esetén?

Olvasom tovább →

A tökéletes fém alapanyag megválasztása üvegterasz építésekor

2021.04.08

Korábbi cikkünkben már körbejártuk a télikert és céljának meghatározását, illetve annak fontosságát. Beszéltünk a választható üveg lehetőségekről, előnyeikről, felhasználhatóságukról. Ebben a cikkünkben a profil (tartószerkezetek) anyagait járjuk körbe.

Olvasom tovább →

Hőszigetelt vagy sima üveget szeretnénk?

2021.03.28

Korábbi cikkünkben átbeszéltük a télikertek céljának meghatározását, annak fontosságát. Amikor a döntés megszületett, első lépések között választanunk kell a felhasználás céljának leginkább megfelelő alapanyagok közül.

Olvasom tovább →

Télikert vagy egy plusz helyiség a házhoz?

2021.03.21

Télikert, beépített terasz, üvegterasz, terasz toldás…. ...számos elnevezéssel találkozni mostanában de van-e valódi definíció arra, hogy melyik mit jelent pontosan vagy mi köztük a különbség? Ennek mentünk most utána. A villák, előkelő házak kertjeiben régen is volt...

Olvasom tovább →

Otthonfelújítás támogatás – KISOKOS

2021.01.27

Régóta vágyad egy csodálatos üvegterasz? Most a kormány is kedvez terveidnek, hiszen a gyermeket nevelő családok számára most bizonyos felújítási, építési munkálatokat soha nem látott összeggel támogatja. Felújítás támogatási kisokosunkban körüljárjuk ezt a témát, hogy a lehető legtöbb segítséget nyújtsuk a számodra!

Olvasom tovább →

Ahogy az álmok terasszá válnak

2020.08.03

Nem sűrűn fordul elő az életben, hogy egy álomteraszt alakíthat ki otthonához. Érthető ha a legszebb, legértékállóbb, legjobb ár-érték arányú megoldást keresi. Amikor a terasz fedése szóba került, valószínűleg Ön is többre gondolt több szerkezeti, fedési anyag megoldásnál!

Olvasom tovább →

Legyen üveg a fejünk felett

2020.07.30

Képzelje el, hogy a frissen lefőtt reggeli kávéját egy csodásan tiszta, napos teraszon élvezheti. Tavasszal, nyáron, ősszel. Sőt! Télen is. Bármikor! Egy nagy méretű terasz előnyeit, kihasználhatóságát végtelenségig lehetne sorolni.

Olvasom tovább →

Kérjen ajánlatot most!

Kérjük, ingyenes ajánlatkéréshez kattintson az alábbi GOMB-ra. A végleges árajánlat elkészítését minden esetben helyszíni felmérés előzi meg.

Ajánlatkérés

Amennyiben egyéb témában szeretne kérdezni tőlünk vagy üzenni nekünk, kérjük írjon nekünk itt!

Elérhetőségek:
+36-30-222-9009, +36-70-424-9135
info@uvegterasz.hu

Bemutatóterem:
2120 Dunakeszi, Tőzegtavi út 10.
nyitva: hétfő-péntek, 8:00-17:00 óra

Cégadatok:
Üvegterasz HUNGARY Kft.
Székhely: 2120 Dunakeszi HRSZ 7301/2 (Tőzegtavi út 10.)
Adószám: 25994593-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-188114

©uvegterasz.hu 2024. Minden jog fenntartva.