Üvegtető

Tágas térre és varázslatosan természetes fényekre vágyik otthonában?

A modern megjelenésű üvegtetők védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságai ellen. Teraszon elhelyezett bútorait, berendezéseit megóvhatja a rájuk hulló csapadéktól, a téli havazástól, a káros UV sugárzástól, megfelelő árnyékoló felszerelésével pedig a nap perzselő sugaraitól is.

Igazán esztétikus megjelenésre vágyik?

Használja ki az ősi anyag, az üveg minden jótékony tulajdonságát Ön is! Egyedi gyártású üvegtetőinket télikertek és egyéb 4 évszakos lakóterek hosszú élettartamra tervezett kialakításához ajánljuk. A beépített üvegek lehetnek szimpla vagy hőszigetelt biztonsági üvegek, az Ön későbbi felhasználási igényeire igazítva.

Az üveg felületeket lehetőség van vízlepergető felület kialakításával nagyon könnyen tisztíthatóvá, sőt szinte öntisztulóvá tenni.

Nem ismerünk lehetetlent, mert nálunk az álmok terasszá válnak:
További fóliázások segítségével üvegtetőnk reflexiós, napfényre sötétedő, szabályozható szuper tetővé válhat.

Fix üvegtető

Egyedi tervezésű és gyártású üvegtetőink kialakításakor nem előre gyártott profilrendszerrel dolgozunk. A beépítés helyszínéhez, lehetőségeihez mi teljes mértékben igazodunk. Kisebb-nagyobb lejtés, rejtett fedés, íves kialakítás, nálunk soha nem akadály. Az Ön elképzelésének tökéletesen megfelelő üvegtetőt fogjuk elkészíteni, legyen az légiesen kecses, vagy vaskosabb-ipari látványt nyújtó, letisztult, modern, minimalista vagy exclusív. A megvalósítás során acél és aluminium tartószerkezeteket használunk, a felhasználási célnak megfelelően lehetőség van szimpla vagy hőszigetelt biztonsági üveg beépítésre is. Az egyedi üvegtető kialakításakor nem feledkezünk meg az egyedi csatorna kialakításáról sem.
Nem ismerünk lehetetlent, mert nálunk az álmok terasszá válnak!
További fóliázások segítségével üvegtetőnk reflexiós, napfényre sötétedő, szabályozható szuper tetővé válhat, vízlepergető felületkezelés esetén pedig a végeredmény egy szinte öntisztuló üvegtető.

Bővebben

 • szimpla üvegezés, 8 mm vastag (4.4) laminált biztonsági üveg
 • hőszigetelt (thermo) üvegezés, felső réteg 6 mm edzett (ESG) üveg, 16 mm argon gázzal töltött légrés, alsó réteg 4.4 low-E bevonatos laminált biztonsági üveg
 • szinterezett acél vagy alumínium tartószerkezet, RAL színkód alapján

Mobil üvegtető, motoros

Egyedi tervezésű és gyártású üvegtetőink kialakításakor nem előre gyártott profilrendszerrel dolgozunk, hanem a beépítés helyszínéhez, lehetőségeihez teljes mértékben igazodunk. Az üvegtáblák alumínium profilrendszerben motorral mozgathatók, választhatóan ütésálló biztonsági üveggel vagy szimpla és hőszigetelt üvegezéssel.

A motoros üvegtető nagy része – akár 60-80%-a nyitható, alig van gyűjtő elem. Éttermeknek, wellness részlegeknek ezért kimondottan ajánljuk.

Nem ismerünk lehetetlent, mert nálunk az álmok terasszá válnak!
További fóliázások segítségével üvegtetőnk reflexiós, napfényre sötétedő, szabályozható szuper tetővé válhat, vízlepergető felületkezelés esetén pedig a végeredmény egy szinte öntisztuló üvegtető.

Bővebben

 • szimpla üvegezés, 8 mm (4.4), vagy 10 mm (5.5) vastag laminált biztonsági üveg
 • hőszigetelt (thermo) üvegezés, felső réteg 6 mm edzett (ESG) üveg, 10 mm argon gázzal töltött légrés, alsó réteg 4.4 laminált biztonsági üveg
 • színterezett alumínium szerkezet, RAL színkód alapján
 • minimális lejtés: 15 % (8-9°)
 • rádiós motorral és távirányítóval

Tetőárnyékoló

Üvegtetők, üvegteraszok esetében az üvegházhatás nyári kellemetlen hatásainak megelőzése érdekében ma már nélkülözhetetlen megoldás az árnyékolás. A teraszok üvegtetőinek árnyékolásához, a tetősík feletti párhuzamos lefutású árnyékolóinkat ajánljuk. Napháló szövésnek köszönhetően légáteresztő, így a napellenző és az árnyékolt felület között a levegő szabadon áramolhat. Az üveggel határolt, árnyékolóval ellátott helyiségben a perzselő napsütés hatására kialakulandó meleg hőmérséklet rendkívül eredményesen csökkenthető.

Kiemelkedő szélállóságának köszönhetően kevésbé szélvédett helyeken is bátran és eredményesen használható. Telepítése a tetősíkkal párhuzamosan mozgatható alumínium profilrendszerben történik. Mivel jellemzően az építmény magasabb pontjain kerül beépítésre, kényelmes és biztonságos mozgatása rádiós motorral és távirányítóval lehetséges.

Bővebben

 • „Serge” és „Soltis 86” napháló szövésű légáteresztő anyaggal
 • színterezett alumínium profilrendszer, RAL színkód alapján
 • párhuzamos lefutású, tetősík feletti árnyékoló
 • maximális szélesség: 500 cm
 • maximális kinyúlás: 500 cm
 • rádiós motorral és távirányítóval
2021 – Ez történt nálunk, az Üvegterasz Hungary Kft.-nél

2021 – Ez történt nálunk, az Üvegterasz Hungary Kft.-nél

Lassan közeledünk az év végéhez, ilyenkor nem csak az emberek, a cégek is szeretnek visszatekinteni az lassan befejeződő esztendőre. 2021 hozott sok kihívást, feladatot és az álmok ebben az évben is nagyon sok otthonban terasszá váltak. 2021 Január 2021 Február 2021...

bővebben
Mennyibe kerül egy télikert?

Mennyibe kerül egy télikert?

Ahogy korábbi cikkünkben a télikert fogalmát részletesen körbejártuk, beláthatjuk, hogy télikertek árai rendkívül széles skálán mozognak. Az arany ékszerek esetében ki tudunk indulni a karátok számából, a gyümölcsleveknél a százalékos gyümölcstartalomból de milyen...

bővebben
Hőszigetelt vagy sima üveget szeretnénk?

Hőszigetelt vagy sima üveget szeretnénk?

Korábbi cikkünkben átbeszéltük a télikertek céljának meghatározását, annak fontosságát. Amikor a döntés megszületett, első lépések között választanunk kell a felhasználás céljának leginkább megfelelő alapanyagok közül. https://www.youtube.com/watch?v=DkBLK2pgAeY...

bővebben