| | +36-30-222-9009 | info@uvegterasz.hu

Kérdések és válaszok – minden infó a nano-védelemről egy helyen

2021.06.22

Tudta Ön, hogy a “Nano” görög szó, jelentése pedig Törpe?! Ha nagyon szeretnénk belemenni a tudományos részébe: 1 nanométer = 1 milliméter 1 milliomod része. Jó-jó de hogyan lehet ez segítségünkre a mindennapjainkban?!Nézzük inkább érthetőbb és gyakorlatiasabb módon, azaz milyen előnyöket nyújthat nekünk ez a fejlődő technológiai irányzat, ha üvegtető vagy üvegterasz építtetésén gondolkodunk.
 

Üvegfelület esetén a nano-védelem lényege, hogy elképesztően picike méretű részecskékből olyan új tulajdonságokkal rendelkező szerkezeteket alakítunk ki, amelyek molekuláris szinten már egyéni tulajdonságokkal bírnak és együttesen olyan előnyös tulajdonságokat ötvöznek, melyekkel a kezeletlen felület nem rendelkezik. Ezt a szerkezetet pedig egyenletesen felvisszük a kezelendő felületre, így adva annak védelmet sok-sok évre.
 

 “Mit jelent tulajdonképpen a nano-védelem?”

Egy speciális bevonatot, ami nano-technológia alapján készül. Egy “csúszós” rétegként kell elképzelni, ami taszítja magától a csapadékvizet. 
 

“Milyen felhasználási célokra ajánlják?”

Magán teraszokon és céges (vendéglátóhelyeken, kereskedelmi egységek üveg felépítményein) történő használatát egyaránt ajánljuk.
 

“Mivel ez egy láthatatlan felületet képez, hogyan lehetek biztos a hatásosságában?”

Maga a felületi kezelés anyaga független laboratóriumi TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik. A nano védelem üvegre helyezésére lehetőség van az üvegterasz/üvegtető kivitelezésekor vagy akár a későbbiekben, utólag is rá tudjuk helyezni Önnek.
 

“Milyen előnyökkel rendelkezik a Nanovédelemmel kezelt felület?”

Összehasonlítva a normál üvegfelülettel, a nano-kezelt felület taszítja a vizet (csapadékot), ezáltal nem fog rászáradni, nem lesz foltos, nem fog vízkövesedni, az üveg felépítményben tartózkodva nem kell “pöttyökkel” szembesülnünk mindenhol. Tisztítani ezt a felületet is kell, ám a kezelt felület tisztítása jóval egyszerűbbé, könnyebbé válik, így amellett, hogy a nano-védelem egy kényelmi funkcióval bír, nagyon nagy időmegtakarítás is elérhető vele.
 

“A nanokezelt felületek öntisztulóak?”

Nem, nem mondanánk 100%-ban öntisztulónak de szinte öntisztuló, mivel a kezelt felületeken lévő port a ráeső csapadék elmossa majd, nem pedig szétkeni. 100%-ban öntisztuló felület még nem létezik de a nano-védelemmel kezelt felület szinte öntisztulónak nevezhető.
 

“Mennyi ideig nyújt védelmet a nano-felület?”

A felhasznált prémium osztrák anyagnak köszönhetően hosszú tapadási idővel rendelkezik, ezért felületi terheléstől függően akár 5-10 évnyi védelemmel is számolhatunk. Hogyan működik a nano-védelem a gyakorlatban és milyen felépítményeken használtuk már? Készítettünk Önöknek pár szemléltető videót a témával kapcsolatosan, kérjük, tekintse meg őket. Maradt még kérdése? Kollégáink várják érdeklődését és megkeresését!

Ügyfeleink értékelései

Mi az üvegtető?

Fedezze fel az új, motoros terasz üvegfalat

2023.08.14

és élvezze a kényelmet, szabadságot

Olvasom tovább →

Szúnyogháló megoldások eltolható üvegfalakhoz

2023.08.14

Ne engedje, hogy a rovarok elrontsák a nyitott tér élményét!

Olvasom tovább →

Fa terasz üvegezése?

2023.04.26

Sokan úgy hiszik, hogy nem lehetséges. Pedig van rá megoldás!

Olvasom tovább →

12 Égető kérdés

2023.04.02

üvegterasz, rendelés, tervezés előtt. Csokorba szedtük az elmúlt 20 év kérdéseit.

Olvasom tovább →

Most rendelje meg télikertjét...

2023.03.18

és takarítson meg energiát már a következő fűtési szezonban!

Olvasom tovább →

Elköltöztünk...

2023.03.18

Új lehetőségekkel és előnyökkel várjuk Önt - Januártól teljesen megújultunk!

Olvasom tovább →

Rendkívüli pergola ajánlat

2022.09.07

Értékesítésre kínáljuk projektből maradt pergoklimaR600 típusú bioklimatikus pergolánkat, gyári, eredeti csomagolásában, teljesen új állapotban, azaz a termék nem bemutató darab.

Olvasom tovább →

Üvegházhatás: áldás vagy átok?

2022.07.19

Télikertje csapdába ejti a napsugarakat de van rá megoldás. Élvezze télikertjét szikrázó napsütésben is!

Olvasom tovább →

2021 – Ez történt nálunk, az Üvegterasz Hungary Kft.-nél

2021.11.08

Lassan közeledünk az év végéhez, ilyenkor nem csak az emberek, a cégek is szeretnek visszatekinteni az lassan befejeződő esztendőre. 2021 hozott sok kihívást, feladatot és az álmok ebben az évben is nagyon sok otthonban terasszá váltak.

Olvasom tovább →

ECM ISO, MSZ EN ISO legfrissebb tanúsítványaink

2021.07.05

Az Üvegterasz Hungary ma már az ország egyik legnagyobb beépítő cégei közé tartozik. Lakatos ipari munkák és üvegterasz beépítések területén TÜV SÜD ISO 9001 minősítést szerzett a TÜV SÜD Csoporttól.

Olvasom tovább →

Kérdések és válaszok – minden infó a nano-védelemről egy helyen

2021.06.22

Tudta Ön, hogy a “Nano” görög szó, jelentése pedig Törpe?! Ha nagyon szeretnénk belemeni a tudományos részébe: 1 nanométer = 1 milliméter 1 milliomod része. Jó-jó de hogyan lehet ez segítségünkre a mindennapjainkban?!

Olvasom tovább →

Mennyibe kerül egy télikert?

2021.04.16

Az arany ékszerek esetében ki tudunk indulni a karátok számából, a gyümölcsleveknél a százalékos gyümölcstartalomból de milyen mutatószámok segítenek nekünk eligazodni egy teraszbeépítés esetén?

Olvasom tovább →

A tökéletes fém alapanyag megválasztása üvegterasz építésekor

2021.04.08

Korábbi cikkünkben már körbejártuk a télikert és céljának meghatározását, illetve annak fontosságát. Beszéltünk a választható üveg lehetőségekről, előnyeikről, felhasználhatóságukról. Ebben a cikkünkben a profil (tartószerkezetek) anyagait járjuk körbe.

Olvasom tovább →

Hőszigetelt vagy sima üveget szeretnénk?

2021.03.28

Korábbi cikkünkben átbeszéltük a télikertek céljának meghatározását, annak fontosságát. Amikor a döntés megszületett, első lépések között választanunk kell a felhasználás céljának leginkább megfelelő alapanyagok közül.

Olvasom tovább →

Télikert vagy egy plusz helyiség a házhoz?

2021.03.21

Télikert, beépített terasz, üvegterasz, terasz toldás…. ...számos elnevezéssel találkozni mostanában de van-e valódi definíció arra, hogy melyik mit jelent pontosan vagy mi köztük a különbség? Ennek mentünk most utána. A villák, előkelő házak kertjeiben régen is volt...

Olvasom tovább →

Otthonfelújítás támogatás – KISOKOS

2021.01.27

Régóta vágyad egy csodálatos üvegterasz? Most a kormány is kedvez terveidnek, hiszen a gyermeket nevelő családok számára most bizonyos felújítási, építési munkálatokat soha nem látott összeggel támogatja. Felújítás támogatási kisokosunkban körüljárjuk ezt a témát, hogy a lehető legtöbb segítséget nyújtsuk a számodra!

Olvasom tovább →

Ahogy az álmok terasszá válnak

2020.08.03

Nem sűrűn fordul elő az életben, hogy egy álomteraszt alakíthat ki otthonához. Érthető ha a legszebb, legértékállóbb, legjobb ár-érték arányú megoldást keresi. Amikor a terasz fedése szóba került, valószínűleg Ön is többre gondolt több szerkezeti, fedési anyag megoldásnál!

Olvasom tovább →

Legyen üveg a fejünk felett

2020.07.30

Képzelje el, hogy a frissen lefőtt reggeli kávéját egy csodásan tiszta, napos teraszon élvezheti. Tavasszal, nyáron, ősszel. Sőt! Télen is. Bármikor! Egy nagy méretű terasz előnyeit, kihasználhatóságát végtelenségig lehetne sorolni.

Olvasom tovább →

Kérjen ajánlatot most!

Kérjük, ingyenes ajánlatkéréshez kattintson az alábbi GOMB-ra. A végleges árajánlat elkészítését minden esetben helyszíni felmérés előzi meg.

Ajánlatkérés

Amennyiben egyéb témában szeretne kérdezni tőlünk vagy üzenni nekünk, kérjük írjon nekünk itt!

Elérhetőségek:
+36-30-222-9009, +36-70-424-9135
info@uvegterasz.hu

Bemutatóterem:
2120 Dunakeszi, Tőzegtavi út 10.
nyitva: hétfő-péntek, 8:00-17:00 óra

Cégadatok:
Üvegterasz HUNGARY Kft.
Székhely: 2120 Dunakeszi HRSZ 7301/2 (Tőzegtavi út 10.)
Adószám: 25994593-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-188114

©uvegterasz.hu 2023. Minden jog fenntartva.