| | +36-30-222-9009 | info@uvegterasz.hu

Építsen értéket és biztonságot otthonához

2023.10.02

Az üvegteraszok és télikertek nem csupán esztétikai értéket adnak otthonunknak, hanem egyben befektetésként is szolgálnak. Cégünk az Üvegterasz Hungary Kft. arra törekszik, hogy ügyfeleinknek ne csak lenyűgöző új helyiséget adjunk, de pénzügyi biztonságot is nyújtsunk számukra azáltal, hogy független pénzügyi tanácsadóval együttműködve segítünk a megfelelő hitel vagy finanszírozás megtalálásában. Az érték és befektetés perspektívája A teraszok, tetők, üvegfalak és pergolák beépítése nem csak az ingatlan esztétikai vonzerejét növeli, hanem jelentősen emelheti az ingatlan értékét is.


Az ilyen kiegészítők a potenciális vevők vagy bérlők számára vonzóvá teszik az ingatlant, hiszen egy jól kialakított üvegterasz vagy télikert a napi élet részévé válik, így az ingatlan sokkal kelendőbbé válhat a piaci versenyben Az ingatlan értékének növekedésével párhuzamosan ezek a kiegészítők a jövőbeni értékesítés vagy bérbeadás során is megtérülést hozhatnak. Vendéglátó helyek számára a terasz beüvegezésével elérhető a vendégszám növelése, melynek köszönhetően minden évszakban, folyamatosan emelkedett számú vendégkör kiszolgálására válnak alkalmassá, ezáltal stabil plusz bevételt eredményezve a vállalkozásnak.


Az ilyen beépítések azonban gyakran nagyobb anyagi költségekkel járnak. Független pénzügyi tanácsadó partnerünk segít megrendelőinknek megtalálni a megfelelő hitel vagy finanszírozási lehetőségeket. Ezzel gyorsabban valósítható meg az álomterasz vagy télikert, és ügyfeleinknek sem kell feltétlenül a saját tőkéjüket beáldozniuk.

Az egyéni kondíciók fontossága

Mindazonáltal, fontos kiemelni, hogy a hitel és finanszírozási lehetőségek kondíciói az egyedi igényektől és pénzügyi helyzettől függnek. Független tanácsadó partnerünk az ügyfeleink egyéni helyzetét figyelembe véve a legmegfelelőbb lehetőségeket ajánlja.

Gondoskodunk biztosításáról

Az újonnan épített üvegteraszok és télikertek nem csak az ingatlan értékét növelik, hanem az otthon új "vagyontárgyai" is. Ahhoz, hogy ezek a beruházások hosszú távon is biztonságban legyenek, érdemes a megfelelő biztosítási védelemről gondoskodni. Az épület üvegezéseire különös figyelmet kell fordítani a biztosításban, hiszen ezek sérülése komoly költségeket okozhat. Fontos megjegyezni, hogy a meglévő ingatlanbiztosítás valószínűleg nem fogja fedezni az új helyiségekben keletkező károkat. Ezért célszerű a biztosítást pontosítani vagy kiegészíteni annak érdekében, hogy a valós káresemények esetén is fedezetet nyújtson.

Kiegészítő biztosítás és a jótállás “kiváltása”

Az üvegterasz szerkezetet érő hatások következtében keletkező sérülések (pl. üvegtörés) esetén a jótállás nem jelent megoldás, azonban üvegkárra vonatkozó biztosítás kötés esetén a törés során bekövetkező kárunkat a biztosító téríteni, enyhíteni tudja.

Partnerünk független pénzügyi tanácsadóként díjmentes és kötelezettségmentes felmérést, kalkulációt és ajánlatot kínál. Segítségével több bank és biztosítótársaság termékei közül választhatják ki Ügyfeleink a legmegfelelőbbet.

Várjuk megkeresését!Ügyfeleink értékelései

Mi az üvegtető?

Az ördög a részletekben rejlik!

2024.07.03

Laikusként gyakran nem vesszük észre, hogy az ajálnatok nem tartalmazzák az összes költséget, így nem várt költségekkel szembesülhetünk. Mire figyeljen?!

Olvasom tovább →

Az egyszerűség és az elegancia kombinációja

2023.10.30

Mit tegyünk ha teraszunkra részben vagy teljesen védőkorlátra van szükség?

Olvasom tovább →

Élettel töltjük meg teraszát

2023.10.12

hamarosan indul új projektünk a telikertstúdió. Kattintson a részletekért!

Olvasom tovább →

Építsen értéket és biztonságot otthonához

2023.10.02

Gondoskodunk biztosításáról vagy segítünk a finanszírozásban!

Olvasom tovább →

Fedezze fel az új, motoros terasz üvegfalat

2023.08.14

és élvezze a kényelmet, szabadságot

Olvasom tovább →

Szúnyogháló megoldások eltolható üvegfalakhoz

2023.08.14

Ne engedje, hogy a rovarok elrontsák a nyitott tér élményét!

Olvasom tovább →

Fa terasz üvegezése?

2023.04.26

Sokan úgy hiszik, hogy nem lehetséges. Pedig van rá megoldás!

Olvasom tovább →

12 Égető kérdés

2023.04.02

üvegterasz, rendelés, tervezés előtt. Csokorba szedtük az elmúlt 20 év kérdéseit.

Olvasom tovább →

Most rendelje meg télikertjét...

2023.03.18

és takarítson meg energiát már a következő fűtési szezonban!

Olvasom tovább →

Elköltöztünk...

2023.03.18

Új lehetőségekkel és előnyökkel várjuk Önt - Januártól teljesen megújultunk!

Olvasom tovább →

Rendkívüli pergola ajánlat

2022.09.07

Értékesítésre kínáljuk projektből maradt pergoklimaR600 típusú bioklimatikus pergolánkat, gyári, eredeti csomagolásában, teljesen új állapotban, azaz a termék nem bemutató darab.

Olvasom tovább →

Üvegházhatás: áldás vagy átok?

2022.07.19

Télikertje csapdába ejti a napsugarakat de van rá megoldás. Élvezze télikertjét szikrázó napsütésben is!

Olvasom tovább →

2021 – Ez történt nálunk, az Üvegterasz Hungary Kft.-nél

2021.11.08

Lassan közeledünk az év végéhez, ilyenkor nem csak az emberek, a cégek is szeretnek visszatekinteni az lassan befejeződő esztendőre. 2021 hozott sok kihívást, feladatot és az álmok ebben az évben is nagyon sok otthonban terasszá váltak.

Olvasom tovább →

ECM ISO, MSZ EN ISO legfrissebb tanúsítványaink

2021.07.05

Az Üvegterasz Hungary ma már az ország egyik legnagyobb beépítő cégei közé tartozik. Lakatos ipari munkák és üvegterasz beépítések területén TÜV SÜD ISO 9001 minősítést szerzett a TÜV SÜD Csoporttól.

Olvasom tovább →

Kérdések és válaszok – minden infó a nano-védelemről egy helyen

2021.06.22

Tudta Ön, hogy a “Nano” görög szó, jelentése pedig Törpe?! Ha nagyon szeretnénk belemeni a tudományos részébe: 1 nanométer = 1 milliméter 1 milliomod része. Jó-jó de hogyan lehet ez segítségünkre a mindennapjainkban?!

Olvasom tovább →

Mennyibe kerül egy télikert?

2021.04.16

Az arany ékszerek esetében ki tudunk indulni a karátok számából, a gyümölcsleveknél a százalékos gyümölcstartalomból de milyen mutatószámok segítenek nekünk eligazodni egy teraszbeépítés esetén?

Olvasom tovább →

A tökéletes fém alapanyag megválasztása üvegterasz építésekor

2021.04.08

Korábbi cikkünkben már körbejártuk a télikert és céljának meghatározását, illetve annak fontosságát. Beszéltünk a választható üveg lehetőségekről, előnyeikről, felhasználhatóságukról. Ebben a cikkünkben a profil (tartószerkezetek) anyagait járjuk körbe.

Olvasom tovább →

Hőszigetelt vagy sima üveget szeretnénk?

2021.03.28

Korábbi cikkünkben átbeszéltük a télikertek céljának meghatározását, annak fontosságát. Amikor a döntés megszületett, első lépések között választanunk kell a felhasználás céljának leginkább megfelelő alapanyagok közül.

Olvasom tovább →

Télikert vagy egy plusz helyiség a házhoz?

2021.03.21

Télikert, beépített terasz, üvegterasz, terasz toldás…. ...számos elnevezéssel találkozni mostanában de van-e valódi definíció arra, hogy melyik mit jelent pontosan vagy mi köztük a különbség? Ennek mentünk most utána. A villák, előkelő házak kertjeiben régen is volt...

Olvasom tovább →

Otthonfelújítás támogatás – KISOKOS

2021.01.27

Régóta vágyad egy csodálatos üvegterasz? Most a kormány is kedvez terveidnek, hiszen a gyermeket nevelő családok számára most bizonyos felújítási, építési munkálatokat soha nem látott összeggel támogatja. Felújítás támogatási kisokosunkban körüljárjuk ezt a témát, hogy a lehető legtöbb segítséget nyújtsuk a számodra!

Olvasom tovább →

Ahogy az álmok terasszá válnak

2020.08.03

Nem sűrűn fordul elő az életben, hogy egy álomteraszt alakíthat ki otthonához. Érthető ha a legszebb, legértékállóbb, legjobb ár-érték arányú megoldást keresi. Amikor a terasz fedése szóba került, valószínűleg Ön is többre gondolt több szerkezeti, fedési anyag megoldásnál!

Olvasom tovább →

Legyen üveg a fejünk felett

2020.07.30

Képzelje el, hogy a frissen lefőtt reggeli kávéját egy csodásan tiszta, napos teraszon élvezheti. Tavasszal, nyáron, ősszel. Sőt! Télen is. Bármikor! Egy nagy méretű terasz előnyeit, kihasználhatóságát végtelenségig lehetne sorolni.

Olvasom tovább →

Kérjen ajánlatot most!

Kérjük, ingyenes ajánlatkéréshez kattintson az alábbi GOMB-ra. A végleges árajánlat elkészítését minden esetben helyszíni felmérés előzi meg.

Ajánlatkérés

Amennyiben egyéb témában szeretne kérdezni tőlünk vagy üzenni nekünk, kérjük írjon nekünk itt!

Elérhetőségek:
+36-30-222-9009, +36-70-424-9135
info@uvegterasz.hu

Bemutatóterem:
2120 Dunakeszi, Tőzegtavi út 10.
nyitva: hétfő-péntek, 8:00-17:00 óra

Cégadatok:
Üvegterasz HUNGARY Kft.
Székhely: 2120 Dunakeszi HRSZ 7301/2 (Tőzegtavi út 10.)
Adószám: 25994593-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-188114

©uvegterasz.hu 2024. Minden jog fenntartva.