| | +36-30-222-9009 | info@uvegterasz.hu

Üvegterasz > Kezdőlap > Rólunk

Az egyszerűség és az elegancia kombinációja

2023.10.30

Mi az, amit a teraszon ücsörögve leginkább értékelsz?
Talán a kilátást, a friss levegőt, vagy éppen a kényelmet?

Ahhoz, hogy minden pillanatot tökéletessé varázsolj, nincs is jobb megoldás, mint egy olyan üvegterasz, amely rugalmasan alkalmazkodik az igényeidhez. Előfordulhat olyan eset is, hogy a teraszunknak már van meglévő -akár falazott- korlátja vagy erkélyünk magasban helyezkedik el és a korlát építése elkerülhetetlen, hiszen enélkül balesetveszélyessé válna.

Mi az Üvegterasz Hungary Kft.-nél megtaláltuk a tökéletes megoldást az ilyen egyéni esetekre is. Kombináljuk az eltolható, kilapozható és motorosan függőlegesen mozgatható üvegfalakat.

Egy terasz, számtalan lehetőség

Az életünk folyamatosan változik, és az elvárásaink is hozzá alakulnak. Az egyik nap egy romantikus estét tervezhetünk a teraszon, míg a másik nap egy bulit a barátokkal. Üvegteraszaink kombinált megoldásai lehetővé teszik, hogy az éppen aktuális igényeinek megfelelően alakítsa teraszát.

Függőlegesen mozgatható üvegfalak:

Ezen lehetőségünk kevésbé ismert, mégis szinte a legsokoldalúbb. A függőlegesen mozgatható üvegfalak lehetővé teszik, hogy a teraszt vagy erkélyt a kívánt mértékben nyisd vagy zárd. Nyitott állapotban élvezheted a friss levegőt és a lenyűgöző kilátást, míg zárt állapotban védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen. Emellett, nyitott állapotban a függőlegesen mozgatható üvegfalak korlátként is funkcionálnak, biztonságot nyújtva. Így társasházakban, családi házak erkélyeire egyaránt igényes és praktikus megoldásokat jelentenek.


Eltolható oldalfalak:

Az “eltűnő” oldalfalak lehetővé teszik, hogy a teraszt nyitottá vagy zárttá alakítsd, a hagyományos rendszerekhez képest jóval kevesebb profillal. Ezek az üvegfalak könnyen oldalra tolhatók, így gyorsan és könnyedén alkalmazkodhat a változó körülményekhez. Ha szeretne egy teljesen nyitott teraszt, vagy éppen egy csendes, zárt zugot a pihenéshez, az eltolható oldalfalak segítenek megvalósítani ezeket a kívánságaidat.


Kilapozható oldalfalak:

A kilapozható oldalfalak a harmadik lehetőségünk, melyek egyedi stílust és funkcionalitást kölcsönöznek a teraszodnak. Ezek az üvegfalak szinte teljesen “laposra” hajthatók, így egy teljesen nyitott teraszt vagy egy részben nyitott, részben zárt teret hozhatsz létre.

Rugalmasan alakítható és elegáns üvegteraszaink kombinált megoldásai az egyszerűség és az elegancia tökéletes ötvözetét kínálják. Nem csak a funkcionalitás miatt vonzók, hanem esztétikai szempontból is lenyűgözők. Az elegáns üvegfalak és a modern design összhangban van bármilyen épülettel. Ha Ön is olyan üvegteraszt szeretne, amely egyszerre nyitott és zárt de a lehetőségek megkívánják a korát használatot is, akkor a mi kombinált megoldásaink a tökéletes választást jelentik Önnek.

Lépjen velünk kapcsolatba, kérje ingyenes ajánlatunkat most!

Nálunk az álmok terasszá válnak.Ügyfeleink értékelései

Rólunk

Az ördög a részletekben rejlik!

2024.07.03

Laikusként gyakran nem vesszük észre, hogy az ajálnatok nem tartalmazzák az összes költséget, így nem várt költségekkel szembesülhetünk. Mire figyeljen?!

Olvasom tovább →

Az egyszerűség és az elegancia kombinációja

2023.10.30

Mit tegyünk ha teraszunkra részben vagy teljesen védőkorlátra van szükség?

Olvasom tovább →

Élettel töltjük meg teraszát

2023.10.12

hamarosan indul új projektünk a telikertstúdió. Kattintson a részletekért!

Olvasom tovább →

Építsen értéket és biztonságot otthonához

2023.10.02

Gondoskodunk biztosításáról vagy segítünk a finanszírozásban!

Olvasom tovább →

Fedezze fel az új, motoros terasz üvegfalat

2023.08.14

és élvezze a kényelmet, szabadságot

Olvasom tovább →

Szúnyogháló megoldások eltolható üvegfalakhoz

2023.08.14

Ne engedje, hogy a rovarok elrontsák a nyitott tér élményét!

Olvasom tovább →

Fa terasz üvegezése?

2023.04.26

Sokan úgy hiszik, hogy nem lehetséges. Pedig van rá megoldás!

Olvasom tovább →

12 Égető kérdés

2023.04.02

üvegterasz, rendelés, tervezés előtt. Csokorba szedtük az elmúlt 20 év kérdéseit.

Olvasom tovább →

Most rendelje meg télikertjét...

2023.03.18

és takarítson meg energiát már a következő fűtési szezonban!

Olvasom tovább →

Elköltöztünk...

2023.03.18

Új lehetőségekkel és előnyökkel várjuk Önt - Januártól teljesen megújultunk!

Olvasom tovább →

Rendkívüli pergola ajánlat

2022.09.07

Értékesítésre kínáljuk projektből maradt pergoklimaR600 típusú bioklimatikus pergolánkat, gyári, eredeti csomagolásában, teljesen új állapotban, azaz a termék nem bemutató darab.

Olvasom tovább →

Üvegházhatás: áldás vagy átok?

2022.07.19

Télikertje csapdába ejti a napsugarakat de van rá megoldás. Élvezze télikertjét szikrázó napsütésben is!

Olvasom tovább →

2021 – Ez történt nálunk, az Üvegterasz Hungary Kft.-nél

2021.11.08

Lassan közeledünk az év végéhez, ilyenkor nem csak az emberek, a cégek is szeretnek visszatekinteni az lassan befejeződő esztendőre. 2021 hozott sok kihívást, feladatot és az álmok ebben az évben is nagyon sok otthonban terasszá váltak.

Olvasom tovább →

ECM ISO, MSZ EN ISO legfrissebb tanúsítványaink

2021.07.05

Az Üvegterasz Hungary ma már az ország egyik legnagyobb beépítő cégei közé tartozik. Lakatos ipari munkák és üvegterasz beépítések területén TÜV SÜD ISO 9001 minősítést szerzett a TÜV SÜD Csoporttól.

Olvasom tovább →

Kérdések és válaszok – minden infó a nano-védelemről egy helyen

2021.06.22

Tudta Ön, hogy a “Nano” görög szó, jelentése pedig Törpe?! Ha nagyon szeretnénk belemeni a tudományos részébe: 1 nanométer = 1 milliméter 1 milliomod része. Jó-jó de hogyan lehet ez segítségünkre a mindennapjainkban?!

Olvasom tovább →

Mennyibe kerül egy télikert?

2021.04.16

Az arany ékszerek esetében ki tudunk indulni a karátok számából, a gyümölcsleveknél a százalékos gyümölcstartalomból de milyen mutatószámok segítenek nekünk eligazodni egy teraszbeépítés esetén?

Olvasom tovább →

A tökéletes fém alapanyag megválasztása üvegterasz építésekor

2021.04.08

Korábbi cikkünkben már körbejártuk a télikert és céljának meghatározását, illetve annak fontosságát. Beszéltünk a választható üveg lehetőségekről, előnyeikről, felhasználhatóságukról. Ebben a cikkünkben a profil (tartószerkezetek) anyagait járjuk körbe.

Olvasom tovább →

Hőszigetelt vagy sima üveget szeretnénk?

2021.03.28

Korábbi cikkünkben átbeszéltük a télikertek céljának meghatározását, annak fontosságát. Amikor a döntés megszületett, első lépések között választanunk kell a felhasználás céljának leginkább megfelelő alapanyagok közül.

Olvasom tovább →

Télikert vagy egy plusz helyiség a házhoz?

2021.03.21

Télikert, beépített terasz, üvegterasz, terasz toldás…. ...számos elnevezéssel találkozni mostanában de van-e valódi definíció arra, hogy melyik mit jelent pontosan vagy mi köztük a különbség? Ennek mentünk most utána. A villák, előkelő házak kertjeiben régen is volt...

Olvasom tovább →

Otthonfelújítás támogatás – KISOKOS

2021.01.27

Régóta vágyad egy csodálatos üvegterasz? Most a kormány is kedvez terveidnek, hiszen a gyermeket nevelő családok számára most bizonyos felújítási, építési munkálatokat soha nem látott összeggel támogatja. Felújítás támogatási kisokosunkban körüljárjuk ezt a témát, hogy a lehető legtöbb segítséget nyújtsuk a számodra!

Olvasom tovább →

Ahogy az álmok terasszá válnak

2020.08.03

Nem sűrűn fordul elő az életben, hogy egy álomteraszt alakíthat ki otthonához. Érthető ha a legszebb, legértékállóbb, legjobb ár-érték arányú megoldást keresi. Amikor a terasz fedése szóba került, valószínűleg Ön is többre gondolt több szerkezeti, fedési anyag megoldásnál!

Olvasom tovább →

Legyen üveg a fejünk felett

2020.07.30

Képzelje el, hogy a frissen lefőtt reggeli kávéját egy csodásan tiszta, napos teraszon élvezheti. Tavasszal, nyáron, ősszel. Sőt! Télen is. Bármikor! Egy nagy méretű terasz előnyeit, kihasználhatóságát végtelenségig lehetne sorolni.

Olvasom tovább →

Kérjen ajánlatot most!

Kérjük, ingyenes ajánlatkéréshez kattintson az alábbi GOMB-ra. A végleges árajánlat elkészítését minden esetben helyszíni felmérés előzi meg.

Ajánlatkérés

Amennyiben egyéb témában szeretne kérdezni tőlünk vagy üzenni nekünk, kérjük írjon nekünk itt!

Elérhetőségek:
+36-30-222-9009, +36-70-424-9135
info@uvegterasz.hu

Bemutatóterem:
2120 Dunakeszi, Tőzegtavi út 10.
nyitva: hétfő-péntek, 8:00-17:00 óra

Cégadatok:
Üvegterasz HUNGARY Kft.
Székhely: 2120 Dunakeszi HRSZ 7301/2 (Tőzegtavi út 10.)
Adószám: 25994593-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-188114

©uvegterasz.hu 2024. Minden jog fenntartva.