| | +36-30-222-9009 | info@uvegterasz.hu

Üvegterasz > Kezdőlap > Rólunk

Rólunk

Ahol az álmok terasszá válnak

 
2003-as indulásunk óta folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, termékeinket, vállalkozásunkat. Lakatos ipari munkáktól indultunk, mára az üvegteraszok és télikertek szakértőjévé, a piac meghatározó szereplőjévé váltunk. Az Üvegterasz Hungary ma már az ország egyik legnagyobb gyártó és beépítő cégei közé tartozik.


Saját alkalmazottakkal, időre, kiváló minőségben

A minőség és az ügyfeleinknek ígért határidők betartása nálunk mindennél fontosabb, továbbá a tisztességes munkaerőpiaci körülmények is alapvető értékrendünk részét képezik. A jelenlegi építőipari piac kihívásokkal teli, de saját alkalmazottakkal dolgozva, saját gépjárművekkel szállítva biztosítani tudjuk, hogy a munkáink mindig kiemelkedő minőségben, a vállalt határidőre elkészüljenek. A piacon valódi megkülönböztető értékünk, hogy szinte minden projektünk egyedi igények alapján készült. Az elmúlt évek sok-sok kivitelezése Önnek is garancia arra, hogy csapatunk kiváló szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik, ügyfeleink a Google és a közösségi média felületeken a maximálisan adható 5-ből 4,9-re értékelték munkáinkat. Az Üvegterasz Hungary Kft. 2019-óta TÜV SÜD ISO 9001 minősítéssel rendelkezik, melyet évente megújítunk. Az ISO 9001 minőségirányítási szabványrendszer garantálja, hogy Ön a legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapja.
 Innováció és fenntarthatóság

A gyártás során is a legmagasabb színvonalra törekszünk. 250 nm alapterületű saját műhelyünkből idén egy új építésű, lenyűgöző 1330 nm alapterületű csarnokba költöztünk, amely korábbi telephely címünkön egy 5400 nm-es telken épült fel. A gyártás mostantól kibővült területen, egy 420 négyzetméteres lakatos üzemben folyik, valamint 3 db, egyenként 70 négyzetméteres előkészítő műhely és további raktárhelyiségek támogatják a gyártási munkálatok lépéseit. Kollégáink a legmodernebb irodába és az ide megálmodott bemutatótermünkbe várják Önöket nagy szeretettel, összesen 290 négyzetméteren.
A Jövő Energiája

A tetőre felszerelt -összesen 110 darab - napelem nem csak környezetvédelmi szempontból fontosak, de hozzájárulnak a vállalkozásunk hatékonyabb energiahasználatához is.

 

Örömmel jelentjük be, hogy ügyfeleink igényeire reflektálva, 2023-ban tovább bővítettük szolgáltatási palettánkat.

 

Mostantól teljes körű szolgáltatást kínálunk az üvegteraszok és télikertek terén. Új szolgáltatásunk magában foglalja az építkezés teljes folyamatát: Alapozástól és a szerkezet felépítésétől kezdve, a burkoláson át akár a végső lakberendezésig. Az Ön kényelme és elégedettsége érdekében a komplett tervezést, kivitelezést vállaljuk. Együttműködünk lakberendezőkkel is, így télikertje berendezésének megtervezésében, sőt akár a bútorok, berendezési tárgyak beszerzésében, összeszerelésében, beüzemelésében is segítünk. Tapasztalt szakértő csapatunk minden lépésnél a legmagasabb színvonalú munkát nyújtja, rugalmas megközelítésünk pedig lehetővé teszi az Ön egyedi igényeinek megvalósítását. A tervezéstől kezdve egészen a kivitelezésig minden lépést átfogóan, felelősséggel kezelünk, hogy Önnek csak a végeredményről kelljen álmodoznia.
Biztosak vagyunk benne, hogy egyedi ötleteinkkel és kivitelezési megoldásainkkal segíthetünk Önnek is megvalósítani álmai teraszát. Kollégáink várják Önt új irodánkba és bemutató termünkbe vagy lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeink egyikén.
Önnek is segíthetünk? 
 

Üvegterasz HUNGARY Kft.
2120 Dunakeszi HRSZ 7301/2 (Tőzegtavi út 10.)
Tel: +36-30-222-9009
E-mail: info@uvegterasz.hu
Adószám: 25994593-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-188114


   
 

Ügyfeleink értékelései

Rólunk

Az ördög a részletekben rejlik!

2024.07.03

Laikusként gyakran nem vesszük észre, hogy az ajálnatok nem tartalmazzák az összes költséget, így nem várt költségekkel szembesülhetünk. Mire figyeljen?!

Olvasom tovább →

Az egyszerűség és az elegancia kombinációja

2023.10.30

Mit tegyünk ha teraszunkra részben vagy teljesen védőkorlátra van szükség?

Olvasom tovább →

Élettel töltjük meg teraszát

2023.10.12

hamarosan indul új projektünk a telikertstúdió. Kattintson a részletekért!

Olvasom tovább →

Építsen értéket és biztonságot otthonához

2023.10.02

Gondoskodunk biztosításáról vagy segítünk a finanszírozásban!

Olvasom tovább →

Fedezze fel az új, motoros terasz üvegfalat

2023.08.14

és élvezze a kényelmet, szabadságot

Olvasom tovább →

Szúnyogháló megoldások eltolható üvegfalakhoz

2023.08.14

Ne engedje, hogy a rovarok elrontsák a nyitott tér élményét!

Olvasom tovább →

Fa terasz üvegezése?

2023.04.26

Sokan úgy hiszik, hogy nem lehetséges. Pedig van rá megoldás!

Olvasom tovább →

12 Égető kérdés

2023.04.02

üvegterasz, rendelés, tervezés előtt. Csokorba szedtük az elmúlt 20 év kérdéseit.

Olvasom tovább →

Most rendelje meg télikertjét...

2023.03.18

és takarítson meg energiát már a következő fűtési szezonban!

Olvasom tovább →

Elköltöztünk...

2023.03.18

Új lehetőségekkel és előnyökkel várjuk Önt - Januártól teljesen megújultunk!

Olvasom tovább →

Rendkívüli pergola ajánlat

2022.09.07

Értékesítésre kínáljuk projektből maradt pergoklimaR600 típusú bioklimatikus pergolánkat, gyári, eredeti csomagolásában, teljesen új állapotban, azaz a termék nem bemutató darab.

Olvasom tovább →

Üvegházhatás: áldás vagy átok?

2022.07.19

Télikertje csapdába ejti a napsugarakat de van rá megoldás. Élvezze télikertjét szikrázó napsütésben is!

Olvasom tovább →

2021 – Ez történt nálunk, az Üvegterasz Hungary Kft.-nél

2021.11.08

Lassan közeledünk az év végéhez, ilyenkor nem csak az emberek, a cégek is szeretnek visszatekinteni az lassan befejeződő esztendőre. 2021 hozott sok kihívást, feladatot és az álmok ebben az évben is nagyon sok otthonban terasszá váltak.

Olvasom tovább →

ECM ISO, MSZ EN ISO legfrissebb tanúsítványaink

2021.07.05

Az Üvegterasz Hungary ma már az ország egyik legnagyobb beépítő cégei közé tartozik. Lakatos ipari munkák és üvegterasz beépítések területén TÜV SÜD ISO 9001 minősítést szerzett a TÜV SÜD Csoporttól.

Olvasom tovább →

Kérdések és válaszok – minden infó a nano-védelemről egy helyen

2021.06.22

Tudta Ön, hogy a “Nano” görög szó, jelentése pedig Törpe?! Ha nagyon szeretnénk belemeni a tudományos részébe: 1 nanométer = 1 milliméter 1 milliomod része. Jó-jó de hogyan lehet ez segítségünkre a mindennapjainkban?!

Olvasom tovább →

Mennyibe kerül egy télikert?

2021.04.16

Az arany ékszerek esetében ki tudunk indulni a karátok számából, a gyümölcsleveknél a százalékos gyümölcstartalomból de milyen mutatószámok segítenek nekünk eligazodni egy teraszbeépítés esetén?

Olvasom tovább →

A tökéletes fém alapanyag megválasztása üvegterasz építésekor

2021.04.08

Korábbi cikkünkben már körbejártuk a télikert és céljának meghatározását, illetve annak fontosságát. Beszéltünk a választható üveg lehetőségekről, előnyeikről, felhasználhatóságukról. Ebben a cikkünkben a profil (tartószerkezetek) anyagait járjuk körbe.

Olvasom tovább →

Hőszigetelt vagy sima üveget szeretnénk?

2021.03.28

Korábbi cikkünkben átbeszéltük a télikertek céljának meghatározását, annak fontosságát. Amikor a döntés megszületett, első lépések között választanunk kell a felhasználás céljának leginkább megfelelő alapanyagok közül.

Olvasom tovább →

Télikert vagy egy plusz helyiség a házhoz?

2021.03.21

Télikert, beépített terasz, üvegterasz, terasz toldás…. ...számos elnevezéssel találkozni mostanában de van-e valódi definíció arra, hogy melyik mit jelent pontosan vagy mi köztük a különbség? Ennek mentünk most utána. A villák, előkelő házak kertjeiben régen is volt...

Olvasom tovább →

Otthonfelújítás támogatás – KISOKOS

2021.01.27

Régóta vágyad egy csodálatos üvegterasz? Most a kormány is kedvez terveidnek, hiszen a gyermeket nevelő családok számára most bizonyos felújítási, építési munkálatokat soha nem látott összeggel támogatja. Felújítás támogatási kisokosunkban körüljárjuk ezt a témát, hogy a lehető legtöbb segítséget nyújtsuk a számodra!

Olvasom tovább →

Ahogy az álmok terasszá válnak

2020.08.03

Nem sűrűn fordul elő az életben, hogy egy álomteraszt alakíthat ki otthonához. Érthető ha a legszebb, legértékállóbb, legjobb ár-érték arányú megoldást keresi. Amikor a terasz fedése szóba került, valószínűleg Ön is többre gondolt több szerkezeti, fedési anyag megoldásnál!

Olvasom tovább →

Legyen üveg a fejünk felett

2020.07.30

Képzelje el, hogy a frissen lefőtt reggeli kávéját egy csodásan tiszta, napos teraszon élvezheti. Tavasszal, nyáron, ősszel. Sőt! Télen is. Bármikor! Egy nagy méretű terasz előnyeit, kihasználhatóságát végtelenségig lehetne sorolni.

Olvasom tovább →

Kérjen ajánlatot most!

Kérjük, ingyenes ajánlatkéréshez kattintson az alábbi GOMB-ra. A végleges árajánlat elkészítését minden esetben helyszíni felmérés előzi meg.

Ajánlatkérés

Amennyiben egyéb témában szeretne kérdezni tőlünk vagy üzenni nekünk, kérjük írjon nekünk itt!

Elérhetőségek:
+36-30-222-9009, +36-70-424-9135
info@uvegterasz.hu

Bemutatóterem:
2120 Dunakeszi, Tőzegtavi út 10.
nyitva: hétfő-péntek, 8:00-17:00 óra

Cégadatok:
Üvegterasz HUNGARY Kft.
Székhely: 2120 Dunakeszi HRSZ 7301/2 (Tőzegtavi út 10.)
Adószám: 25994593-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-188114

©uvegterasz.hu 2024. Minden jog fenntartva.