| | +36-30-222-9009 | info@uvegterasz.hu

Üvegterasz > Kezdőlap > Üvegfal

Elköltöztünk...

2023.03.18

Új lehetőségekkel és előnyökkel várjuk Önt


Januártól teljesen megújultunk!

Korábbi címünkön, azonban teljesen új épületünkben köszöntöttük a 2023-as évet. 20 éves vállalkozásunk a hazai teraszgyártás szereplői között eddig is rendkívül sokoldalú és modern, a legújabb technológiákkal dolgozó cégként volt ismert, idén azonban még magasabbra emeljük a szintet! Új építésű, lenyűgöző 1330 nm alapterületű csarnokba költöztünk, amely egy 5400 nm-es telken épült. A gyártás mostantól kibővült területen, egy 420 négyzetméteres lakatos üzemben folyik, valamint 3 db, egyenként 70 négyzetméteres előkészítő műhely és további raktárhelyiségek támogatják a gyártási munkálatok lépéseit. Kollégáink a legmodernebb irodába és az ide megálmodott bemutatótermünkbe várják Önöket nagy szeretettel, összesen 290 négyzetméteren. A tetőre felszerelt -összesen 110 darab - napelem nem csak környezetvédelmi szempontból fontosak, de hozzájárulnak a vállalkozásunk hatékonyabb energiahasználatához is.


Mit is jelentenek ezek az Ön számára?

  • Gyorsabb elkészülési határidő - Új, modernebb, kibővült üzemünk nagyobb kapacitást biztosít a teraszok alapanyagának tárolása és elkészítése területén, így lehetővé téve, hogy a gyártási folyamatok hatékonyabbá váljanak.
  • Prémium kategória a minőségben és a megbízhatóságban. - Az új üzembe költözésünk lehetővé teszi számunkra, hogy korszerűbb felszereléseinkkel és technológiákkal dolgozzunk, így biztosítva a termékeink még magasabb minőségét és nagyobb fokú megbízhatóságát. Az új csarnokunkban MSZ EN ISO 14001:2015 szigorú minőségbiztosítási rendszer biztosítja, hogy minden teraszunk megfeleljen a legmagasabb minőségi szabványoknak. További tanúsítványaink:
Minőségirányítási rendszer MSZ EN ISO 3834-2:2006, 
Környezetközpontú irányítási rendszer MSZ EN ISO 9001:2015.
  • Saját bemutató terem - Több lehetőséget és előnyt biztosítunk, hogy Önök még elégedettebbek legyenek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal: Régi álmunk volt egy saját, látogatható bemutató terem, melyben termékeink még a megrendelés előtt megtekinthetők, kipróbálhatók.
  • A fejlődés nem áll meg! - Az üzembe költözésünkkel egyidejűleg folytatjuk, sőt bővítjük a télikert tervezés és építés hazai piacán történő építkezésünket is, ami lehetővé teszi számunkra, hogy folyamatosan bővülő megrendelői körrel új piacokat és lehetőségeket fedezzünk fel.
  • Nem csak megrendelőink, kollégáink is kiemelten fontosak a számunkra, ezért a megbízhatóság, hatékonyság, tisztességes munkaerőpiaci körülmények továbbra is alapvető értékrendjeink. 5 db saját tulajdonú tehergépkocsit használunk, amelyek megkönnyítik a munkát és biztosítják a hatékonyabb szolgáltatást, továbbá minden munkatársunk saját, bejelentett alkalmazottunkként áll az Ön szíves rendelkezésére.

Ne felejtsen el ide kattintani, mert weboldalunkon továbbra is ingyenes ajánlatkéréssel várjuk Önt!Ügyfeleink értékelései

Üvegfal

Az ördög a részletekben rejlik!

2024.07.03

Laikusként gyakran nem vesszük észre, hogy az ajálnatok nem tartalmazzák az összes költséget, így nem várt költségekkel szembesülhetünk. Mire figyeljen?!

Olvasom tovább →

Az egyszerűség és az elegancia kombinációja

2023.10.30

Mit tegyünk ha teraszunkra részben vagy teljesen védőkorlátra van szükség?

Olvasom tovább →

Élettel töltjük meg teraszát

2023.10.12

hamarosan indul új projektünk a telikertstúdió. Kattintson a részletekért!

Olvasom tovább →

Építsen értéket és biztonságot otthonához

2023.10.02

Gondoskodunk biztosításáról vagy segítünk a finanszírozásban!

Olvasom tovább →

Fedezze fel az új, motoros terasz üvegfalat

2023.08.14

és élvezze a kényelmet, szabadságot

Olvasom tovább →

Szúnyogháló megoldások eltolható üvegfalakhoz

2023.08.14

Ne engedje, hogy a rovarok elrontsák a nyitott tér élményét!

Olvasom tovább →

Fa terasz üvegezése?

2023.04.26

Sokan úgy hiszik, hogy nem lehetséges. Pedig van rá megoldás!

Olvasom tovább →

12 Égető kérdés

2023.04.02

üvegterasz, rendelés, tervezés előtt. Csokorba szedtük az elmúlt 20 év kérdéseit.

Olvasom tovább →

Most rendelje meg télikertjét...

2023.03.18

és takarítson meg energiát már a következő fűtési szezonban!

Olvasom tovább →

Elköltöztünk...

2023.03.18

Új lehetőségekkel és előnyökkel várjuk Önt - Januártól teljesen megújultunk!

Olvasom tovább →

Rendkívüli pergola ajánlat

2022.09.07

Értékesítésre kínáljuk projektből maradt pergoklimaR600 típusú bioklimatikus pergolánkat, gyári, eredeti csomagolásában, teljesen új állapotban, azaz a termék nem bemutató darab.

Olvasom tovább →

Üvegházhatás: áldás vagy átok?

2022.07.19

Télikertje csapdába ejti a napsugarakat de van rá megoldás. Élvezze télikertjét szikrázó napsütésben is!

Olvasom tovább →

2021 – Ez történt nálunk, az Üvegterasz Hungary Kft.-nél

2021.11.08

Lassan közeledünk az év végéhez, ilyenkor nem csak az emberek, a cégek is szeretnek visszatekinteni az lassan befejeződő esztendőre. 2021 hozott sok kihívást, feladatot és az álmok ebben az évben is nagyon sok otthonban terasszá váltak.

Olvasom tovább →

ECM ISO, MSZ EN ISO legfrissebb tanúsítványaink

2021.07.05

Az Üvegterasz Hungary ma már az ország egyik legnagyobb beépítő cégei közé tartozik. Lakatos ipari munkák és üvegterasz beépítések területén TÜV SÜD ISO 9001 minősítést szerzett a TÜV SÜD Csoporttól.

Olvasom tovább →

Kérdések és válaszok – minden infó a nano-védelemről egy helyen

2021.06.22

Tudta Ön, hogy a “Nano” görög szó, jelentése pedig Törpe?! Ha nagyon szeretnénk belemeni a tudományos részébe: 1 nanométer = 1 milliméter 1 milliomod része. Jó-jó de hogyan lehet ez segítségünkre a mindennapjainkban?!

Olvasom tovább →

Mennyibe kerül egy télikert?

2021.04.16

Az arany ékszerek esetében ki tudunk indulni a karátok számából, a gyümölcsleveknél a százalékos gyümölcstartalomból de milyen mutatószámok segítenek nekünk eligazodni egy teraszbeépítés esetén?

Olvasom tovább →

A tökéletes fém alapanyag megválasztása üvegterasz építésekor

2021.04.08

Korábbi cikkünkben már körbejártuk a télikert és céljának meghatározását, illetve annak fontosságát. Beszéltünk a választható üveg lehetőségekről, előnyeikről, felhasználhatóságukról. Ebben a cikkünkben a profil (tartószerkezetek) anyagait járjuk körbe.

Olvasom tovább →

Hőszigetelt vagy sima üveget szeretnénk?

2021.03.28

Korábbi cikkünkben átbeszéltük a télikertek céljának meghatározását, annak fontosságát. Amikor a döntés megszületett, első lépések között választanunk kell a felhasználás céljának leginkább megfelelő alapanyagok közül.

Olvasom tovább →

Télikert vagy egy plusz helyiség a házhoz?

2021.03.21

Télikert, beépített terasz, üvegterasz, terasz toldás…. ...számos elnevezéssel találkozni mostanában de van-e valódi definíció arra, hogy melyik mit jelent pontosan vagy mi köztük a különbség? Ennek mentünk most utána. A villák, előkelő házak kertjeiben régen is volt...

Olvasom tovább →

Otthonfelújítás támogatás – KISOKOS

2021.01.27

Régóta vágyad egy csodálatos üvegterasz? Most a kormány is kedvez terveidnek, hiszen a gyermeket nevelő családok számára most bizonyos felújítási, építési munkálatokat soha nem látott összeggel támogatja. Felújítás támogatási kisokosunkban körüljárjuk ezt a témát, hogy a lehető legtöbb segítséget nyújtsuk a számodra!

Olvasom tovább →

Ahogy az álmok terasszá válnak

2020.08.03

Nem sűrűn fordul elő az életben, hogy egy álomteraszt alakíthat ki otthonához. Érthető ha a legszebb, legértékállóbb, legjobb ár-érték arányú megoldást keresi. Amikor a terasz fedése szóba került, valószínűleg Ön is többre gondolt több szerkezeti, fedési anyag megoldásnál!

Olvasom tovább →

Legyen üveg a fejünk felett

2020.07.30

Képzelje el, hogy a frissen lefőtt reggeli kávéját egy csodásan tiszta, napos teraszon élvezheti. Tavasszal, nyáron, ősszel. Sőt! Télen is. Bármikor! Egy nagy méretű terasz előnyeit, kihasználhatóságát végtelenségig lehetne sorolni.

Olvasom tovább →

Kérjen ajánlatot most!

Kérjük, ingyenes ajánlatkéréshez kattintson az alábbi GOMB-ra. A végleges árajánlat elkészítését minden esetben helyszíni felmérés előzi meg.

Ajánlatkérés

Amennyiben egyéb témában szeretne kérdezni tőlünk vagy üzenni nekünk, kérjük írjon nekünk itt!

Elérhetőségek:
+36-30-222-9009, +36-70-424-9135
info@uvegterasz.hu

Bemutatóterem:
2120 Dunakeszi, Tőzegtavi út 10.
nyitva: hétfő-péntek, 8:00-17:00 óra

Cégadatok:
Üvegterasz HUNGARY Kft.
Székhely: 2120 Dunakeszi HRSZ 7301/2 (Tőzegtavi út 10.)
Adószám: 25994593-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-188114

©uvegterasz.hu 2024. Minden jog fenntartva.