| | +36-30-222-9009 | info@uvegterasz.hu

Üvegterasz > Kezdőlap > Szerzői jogok

Fedezze fel az új, motoros terasz üvegfalat

2023.08.14

Új, motoros terasz üvegfal – A továbbfejlesztett élmény

Örömmel jelentjük be, hogy cégünk mostantól forradalmi újítással bővíti termékpalettáját: a motoros eltolható üvegfalakkal!


Az új motoros rendszer lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy egyszerűen és kényelmesen élvezzék teraszukat, amely most már motorosan, gyorsan és könnyedén átalakítható egy teljesen nyitott vagy zárt térré mobiltelefon vagy távirányító segítségével.

Automatizált Kényelem.

Az eddig manuálisan működtethető oldalsó üvegfalak helyett a terasz üvegfalai egy szempillantás alatt eltolhatóak, miközben Ön a nyugágyban pihen vagy az asztalnál étkezik családjával. Az új rendszer távirányítóval vagy telefonos applikációval is vezérelhető.

Tökéletes Hőszigetelés és Tartósság

A motoros rendszer tökéletesen illeszkedik mind a szimpla, mind a hőszigetelő üvegfalakhoz. Így nem kell kompromisszumot kötni az energiahatékonyság, a komfort vagy a design terén. A poliamid testnek köszönhetően a motor rendkívül tartós és ellenálló, így hosszú élettartammal szolgál ügyfeleinknek.

Biztonság az első helyen

A motoros eltolható üvegfalak rendkívül megbízhatóan működnek. A rendszer mindig biztonságosan és pontosan csukódik be, anélkül, hogy az ügyfeleknek aggódniuk kellene a nem megfelelő záródás miatt. Az automatikus töltés funkció zárt állapotban történik, így a motorok mindig készen állnak a használatra, amikor csak szükség van rájuk.

Továbbfejlesztett élmény.

Az új motorosan eltolható üvegfalak egy gombnyomással átalakíthatóak a zárt, kényelmes térből a szabad levegőn keresztül élvezhető, nyitott terasszá. Ez a rendszer nem csak a lakossági felhasználók számára ideális, hanem éttermek, kávézók és más vállalkozások teraszain is kiváló választás lehet.

Elérhető egyedi megoldások.

Rugalmas megközelítést alkalmazunk az ügyfeleink igényeihez igazodva. Bármilyen teraszterületen alkalmazható, legyen az otthoni erkély, kert, vagy vendéglátóipari egység terasza. Sőt! Meglévő - korábban tőlünk rendelt - Üvegteraszához akár Ön is be tudja építeni, segítségül biztosítunk leírást és videót.

További technikai információk:
  • Új eltolható falas üvegterasz rendelésekor rendelhető vagy korábban tőlünk vásárolt eltolható üvegfal szerkezetekhez ajánljuk.
  • A motor működtetéséhez elektromos áram (háztartási áramforrás 230V) szükséges, melyet a készletben található adapter gyenge árammá alakít. Az áramellátás biztosításához minden esetben a megrendelő, tulajdonos segítéségét kérjük.
  • A motor és az áramforrás is a belső teraszrészben kerül elhelyezésre, a motor nem kültéri és nem IP védett.
  • A motort az üvegfalhoz kell rögzíteni, ezért elsősorban az általunk gyártott üvegfalakhoz ajánljuk de esetlegesen más rendszerhez is szerelhető lehet amennyiben van az üvegfalon a motor rögzítésére alkalmas felület.
  • Oldalanként és húzásirányonként egy motor kell -ahogy a videón is látható, azaz ugyanazon oldal másik irányból való nyitásához/zárásához másik motor kell.

Nincs többé szükség kompromisszumokra a teraszélmény terén.
Az új motoros eltolható üvegfalakkal a teraszok új dimenziót kapnak.
Tegye próbára, hogyan tudjuk megvalósítani az Ön igényeinek leginkább megfelelő motoros teraszüveg falat.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma!Ügyfeleink értékelései

Szerzői jogok

Az ördög a részletekben rejlik!

2024.07.03

Laikusként gyakran nem vesszük észre, hogy az ajálnatok nem tartalmazzák az összes költséget, így nem várt költségekkel szembesülhetünk. Mire figyeljen?!

Olvasom tovább →

Az egyszerűség és az elegancia kombinációja

2023.10.30

Mit tegyünk ha teraszunkra részben vagy teljesen védőkorlátra van szükség?

Olvasom tovább →

Élettel töltjük meg teraszát

2023.10.12

hamarosan indul új projektünk a telikertstúdió. Kattintson a részletekért!

Olvasom tovább →

Építsen értéket és biztonságot otthonához

2023.10.02

Gondoskodunk biztosításáról vagy segítünk a finanszírozásban!

Olvasom tovább →

Fedezze fel az új, motoros terasz üvegfalat

2023.08.14

és élvezze a kényelmet, szabadságot

Olvasom tovább →

Szúnyogháló megoldások eltolható üvegfalakhoz

2023.08.14

Ne engedje, hogy a rovarok elrontsák a nyitott tér élményét!

Olvasom tovább →

Fa terasz üvegezése?

2023.04.26

Sokan úgy hiszik, hogy nem lehetséges. Pedig van rá megoldás!

Olvasom tovább →

12 Égető kérdés

2023.04.02

üvegterasz, rendelés, tervezés előtt. Csokorba szedtük az elmúlt 20 év kérdéseit.

Olvasom tovább →

Most rendelje meg télikertjét...

2023.03.18

és takarítson meg energiát már a következő fűtési szezonban!

Olvasom tovább →

Elköltöztünk...

2023.03.18

Új lehetőségekkel és előnyökkel várjuk Önt - Januártól teljesen megújultunk!

Olvasom tovább →

Rendkívüli pergola ajánlat

2022.09.07

Értékesítésre kínáljuk projektből maradt pergoklimaR600 típusú bioklimatikus pergolánkat, gyári, eredeti csomagolásában, teljesen új állapotban, azaz a termék nem bemutató darab.

Olvasom tovább →

Üvegházhatás: áldás vagy átok?

2022.07.19

Télikertje csapdába ejti a napsugarakat de van rá megoldás. Élvezze télikertjét szikrázó napsütésben is!

Olvasom tovább →

2021 – Ez történt nálunk, az Üvegterasz Hungary Kft.-nél

2021.11.08

Lassan közeledünk az év végéhez, ilyenkor nem csak az emberek, a cégek is szeretnek visszatekinteni az lassan befejeződő esztendőre. 2021 hozott sok kihívást, feladatot és az álmok ebben az évben is nagyon sok otthonban terasszá váltak.

Olvasom tovább →

ECM ISO, MSZ EN ISO legfrissebb tanúsítványaink

2021.07.05

Az Üvegterasz Hungary ma már az ország egyik legnagyobb beépítő cégei közé tartozik. Lakatos ipari munkák és üvegterasz beépítések területén TÜV SÜD ISO 9001 minősítést szerzett a TÜV SÜD Csoporttól.

Olvasom tovább →

Kérdések és válaszok – minden infó a nano-védelemről egy helyen

2021.06.22

Tudta Ön, hogy a “Nano” görög szó, jelentése pedig Törpe?! Ha nagyon szeretnénk belemeni a tudományos részébe: 1 nanométer = 1 milliméter 1 milliomod része. Jó-jó de hogyan lehet ez segítségünkre a mindennapjainkban?!

Olvasom tovább →

Mennyibe kerül egy télikert?

2021.04.16

Az arany ékszerek esetében ki tudunk indulni a karátok számából, a gyümölcsleveknél a százalékos gyümölcstartalomból de milyen mutatószámok segítenek nekünk eligazodni egy teraszbeépítés esetén?

Olvasom tovább →

A tökéletes fém alapanyag megválasztása üvegterasz építésekor

2021.04.08

Korábbi cikkünkben már körbejártuk a télikert és céljának meghatározását, illetve annak fontosságát. Beszéltünk a választható üveg lehetőségekről, előnyeikről, felhasználhatóságukról. Ebben a cikkünkben a profil (tartószerkezetek) anyagait járjuk körbe.

Olvasom tovább →

Hőszigetelt vagy sima üveget szeretnénk?

2021.03.28

Korábbi cikkünkben átbeszéltük a télikertek céljának meghatározását, annak fontosságát. Amikor a döntés megszületett, első lépések között választanunk kell a felhasználás céljának leginkább megfelelő alapanyagok közül.

Olvasom tovább →

Télikert vagy egy plusz helyiség a házhoz?

2021.03.21

Télikert, beépített terasz, üvegterasz, terasz toldás…. ...számos elnevezéssel találkozni mostanában de van-e valódi definíció arra, hogy melyik mit jelent pontosan vagy mi köztük a különbség? Ennek mentünk most utána. A villák, előkelő házak kertjeiben régen is volt...

Olvasom tovább →

Otthonfelújítás támogatás – KISOKOS

2021.01.27

Régóta vágyad egy csodálatos üvegterasz? Most a kormány is kedvez terveidnek, hiszen a gyermeket nevelő családok számára most bizonyos felújítási, építési munkálatokat soha nem látott összeggel támogatja. Felújítás támogatási kisokosunkban körüljárjuk ezt a témát, hogy a lehető legtöbb segítséget nyújtsuk a számodra!

Olvasom tovább →

Ahogy az álmok terasszá válnak

2020.08.03

Nem sűrűn fordul elő az életben, hogy egy álomteraszt alakíthat ki otthonához. Érthető ha a legszebb, legértékállóbb, legjobb ár-érték arányú megoldást keresi. Amikor a terasz fedése szóba került, valószínűleg Ön is többre gondolt több szerkezeti, fedési anyag megoldásnál!

Olvasom tovább →

Legyen üveg a fejünk felett

2020.07.30

Képzelje el, hogy a frissen lefőtt reggeli kávéját egy csodásan tiszta, napos teraszon élvezheti. Tavasszal, nyáron, ősszel. Sőt! Télen is. Bármikor! Egy nagy méretű terasz előnyeit, kihasználhatóságát végtelenségig lehetne sorolni.

Olvasom tovább →

Kérjen ajánlatot most!

Kérjük, ingyenes ajánlatkéréshez kattintson az alábbi GOMB-ra. A végleges árajánlat elkészítését minden esetben helyszíni felmérés előzi meg.

Ajánlatkérés

Amennyiben egyéb témában szeretne kérdezni tőlünk vagy üzenni nekünk, kérjük írjon nekünk itt!

Elérhetőségek:
+36-30-222-9009, +36-70-424-9135
info@uvegterasz.hu

Bemutatóterem:
2120 Dunakeszi, Tőzegtavi út 10.
nyitva: hétfő-péntek, 8:00-17:00 óra

Cégadatok:
Üvegterasz HUNGARY Kft.
Székhely: 2120 Dunakeszi HRSZ 7301/2 (Tőzegtavi út 10.)
Adószám: 25994593-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-188114

©uvegterasz.hu 2024. Minden jog fenntartva.