logo

Rólunk

Üvegterasz HUNGARY Kft.

 

Vállakozásomat 2003-ban kezdtem, főképpen lakatos ipari munkákat végeztünk, majd folyamatosan tértünk át az üvegtetők építésére és később az üvegteraszok, télikertek beépítésére.

Ma már az ország egyik legnagyobb beépítőcégei közzé tartozunk.

Az Üvegterasz Hungary Kft. saját alkalmazottakkal rendelkezik, ami a jelenlegi ipart nézve nagy előnyt és biztonságot nyújt a megrendelők számára.

Rengeteg referenciánk bizonyítja, hogy csapatunk kiváló szakmai tudással bír.
A vállalkozás /egy 200nm és egy 50 nm/ saját műhelyekkel és teherautókkal tudja biztosítani a megrendelők kívánságait.

Megkaptuk a TÜV SÜD ISO 9001 tanúsítványt a TÜV SÜD Csoporttól, mely a világ egyik vezető műszaki szolgáltatásokat nyújtó szervezete, amely a műszaki vizsgálati, ellenőrzési, felügyeleti és tanúsítási tevékenységeit mindenféle gazdasági, kereskedelmi, politikai hatástól mentesen, függetlenül, pártatlan és semleges módon végzi.

Az ISO 9001 minőségirányítási szabványrendszer lényege: Az ISO 9001 minőségirányítási rendszer-követelmények szabványát a Nemzetközi Szabványosítási Szervezet határozta meg. A szabvány integrált szabályrendszert, iránymutatásokat létesít a vállalat és a munkatársak vezetése, illetve a vevői és beszállítói kapcsolatok erősítése érdekében. A Világ 175 országában használják.

Aki minket választ, az a minőséget és a megbízhatóságot választja!

Referenciáink

A kihajtható üvegterasz működési elve:


Kapcsolat

 


Üvegterasz HUNGARY Kft.

2120 Dunakeszi HRSZ 7301/1

+36-30-222-9009

info@uvegterasz.hu
admin@uvegteraszhungary.hu

Adószám: 25994593-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-188114

 

Kövessen minket: