Mennyibe kerül egy télikert?

2021. ápr. 16. | üvegfal, üvegtetők

Ahogy korábbi cikkünkben a télikert fogalmát részletesen körbejártuk, beláthatjuk, hogy télikertek árai rendkívül széles skálán mozognak.

Az arany ékszerek esetében ki tudunk indulni a karátok számából, a gyümölcsleveknél a százalékos gyümölcstartalomból de milyen mutatószámok segítenek nekünk eligazodni egy teraszbeépítés esetén ha előzetes árkalkulációt szeretnénk végezni?

Télikertünk ára jelentős mértékben függ a felhasznált anyagoktól. A változatosság itt is gyönyörködtető. 

  • Egyedi méretre készített fa vagy műanyag nyílászáróktól elindulva, acél vagy alumínium szerkezetű üvegteraszokig számos, az anyagköltséget jelentősen változatossá tévő megoldás kínálkozik. Bár cégünk fa szerkezetek kivitelezésével nem foglalkozik, vállaljuk meglévő fa szerkezetű üvegteraszok kialakítását egyedi kivitelezéseink segítségével.
  • Költség befolyásoló hatással bír az üveg fajtája. Sima vagy hőszigetelt üveggel álmodtuk meg teraszunkat. Ennek eldöntésében korábbi cikkünk nyújt Önnek segítséget.
  • Helyileg hol és milyen körülmények között valósul meg a beépítés? Legegyszerűbb esetben egy irodánkhoz közeli családi háznál vagy – nézzünk egy szélsőséget – a Mátrában egy szálloda 6. emeletén? Pl: Milyen munkavédelmi óvintézkedésekre és biztosításokra lesz szükségünk a munkafolyamat elvégzése során? A legyártott anyagok eljuttatása milyen költségtényezőt jelent?
  • Fontos – talán a legfontosabb – tényező még a kialakítás bonyolultsága. Cégünk az Üvegterasz Hungary legfőbb előnye más vállalkozásokkal szemben, hogy teljesen egyedi terasz igények megvalósítására is megoldásokat kínálunk. Számos esetben a már meglévő házhoz utólag kell hozzáépíteni és nem lehet fixen, előre gyártott profilrendszereket alkalmazni, mert egy belógó kémény vagy terasz szintkülönbség, stb…közbeszól. Minden teraszt egyedileg tervezünk, anyagait egyedileg gyártatjuk le, így mindenre van megoldásunk!
  • Mekkora méretű télikertet szeretnénk? Nyilván a már fentiekben meghatározott anyagok mennyisége is az árat befolyásoló tényezők közé tartozik.

Fentiek alapján Ön is bizonyára megérti, hogy felelőtlenség lenne előzetes árakat megjelentetni, mert vagy felesleges illúziót keltő vagy eltúlzó árakat kellene megadjunk, az átlagolás pedig ebben a témakörben egy teljesen hamis mutatószámot jelentene Önnek. Sokkal jobb megoldást kínálunk!

Egyedileg fejlesztett ajánlatadó rendszerünk segítségével gyorsan és ingyenesen kiszámoljuk Önnek, hogy álmai milyen áron válhatnak terasszá.

Várjuk ajánlatkérését!

Korábbi hírek hasonló témakörben

2021 – Ez történt nálunk, az Üvegterasz Hungary Kft.-nél

Lassan közeledünk az év végéhez, ilyenkor nem csak az emberek, a cégek is szeretnek visszatekinteni az lassan befejeződő esztendőre. 2021 hozott sok kihívást, feladatot és az álmok ebben az évben is nagyon sok otthonban terasszá váltak. 2021 Január 2021 Február 2021 Március  

bővebben