Csípd el Early bird lehetőségünket

2020. okt. 7. | üvegterasz, üvegtetők

Csípd el Early bird lehetőségünket

“Early bird” – Szó szerinti jelentésben korai madár, magyar megfelelője inkább a “korán kelő” és aki korán kel, az jól tudjuk, hogy aranyat lel.

Erre az évre kivitelezői kapacitásaink már megteltek, de a jövő évi üvegterasz tervezések még most indulnak. Tavasz, az ébredő természet és a következő kerti szezon kezdete.
Nálunk azonban már elkezdődött a felkészülés!
Ragadja meg “Early Bird” ajánlatunkat és a következő kerti szezon elején már üvegtetője alatt várhatja az első fecskék érkezését, ráadásul most a teljes kivitelezés összegéből 10% kedvezményt adunk!

Mutatjuk a lépéseket:

1: Kattintson az ajánlatkérő gombra, majd töltse ki az egyszerűsített kalkulációhoz szükséges adatlapunkat. Kérjük ne felejtsen az adatlaphoz fényképet is csatolni, ez nagyban segíti a pontosabb kalkuláció elkészítését.

2: Tájékoztató jellegű ajánlatunkat szakértő kollégánk a megküldött adatai alapján elkészíti és elküldi Önnek e-mailben. Felkínáljuk Önnek a még ezévi (!) helyszíni felmérés lehetőségét, mellyel ajánlatunkat pontosítani és véglegesíteni tudjuk.

3: A helyszíni felmérés alkalmával szemrevételezzük a beépítés helyszínét, az egyedi sajátosságokat és ajánlatunkat ezek figyelembevételével a helyszínen pontosítjuk, véglegesítjük és megkötjük a szerződést. Amennyiben a teljes gyártás és kivitelezés árának 30%-os előlegét szerződéskötéskor befizeti számunkra, úgy 10% Early Bird kedvezménnyel köszönjük meg, hogy idejében együtt tervezhetünk.

4: Tavasszal Ön már élvezheti is álmai teraszát.

Kezdhetjük?
Mi készen állunk.
Várjuk ajánlatkérését!