Csípd el Early bird lehetőségünket

2020. okt. 7. | üvegterasz, üvegtetők

Early Bird akciónk véget ért!

Köszönjük, hogy Early Bird akciónkat lelkesedéssel fogadták és ilyen sokan éltek a lehetőséggel.
Örömünkre szolgál, hogy azokra, akik most bennünket választottak, a első tavaszi napsugarak már egy csodás üvegtető alatt vagy üvegteraszon köszöntenek.

Köszönjük, hogy velünk terveztek! Hamarosan találkozunk.

Early bird akció visszavonásának dátuma: 2020. Decemember 10.

____________________________________________________

Csípd el Early bird lehetőségünket

“Early bird” – Szó szerinti jelentésben korai madár, magyar megfelelője inkább a “korán kelő” és aki korán kel, az jól tudjuk, hogy aranyat lel.

Erre az évre kivitelezői kapacitásaink már megteltek, de a jövő évi üvegterasz tervezések még most indulnak. Tavasz, az ébredő természet és a következő kerti szezon kezdete.
Nálunk azonban már elkezdődött a felkészülés!
Ragadja meg “Early Bird” ajánlatunkat és a következő kerti szezon elején már üvegtetője alatt várhatja az első fecskék érkezését, ráadásul most a teljes kivitelezés összegéből 10% kedvezményt adunk!

Mutatjuk a lépéseket:

1: Kattintson az ajánlatkérő gombra, majd töltse ki az egyszerűsített kalkulációhoz szükséges adatlapunkat. Kérjük ne felejtsen az adatlaphoz fényképet is csatolni, ez nagyban segíti a pontosabb kalkuláció elkészítését.

2: Tájékoztató jellegű ajánlatunkat szakértő kollégánk a megküldött adatai alapján elkészíti és elküldi Önnek e-mailben. Felkínáljuk Önnek a még ezévi (!) helyszíni felmérés lehetőségét, mellyel ajánlatunkat pontosítani és véglegesíteni tudjuk.

3: A helyszíni felmérés alkalmával szemrevételezzük a beépítés helyszínét, az egyedi sajátosságokat és ajánlatunkat ezek figyelembevételével a helyszínen pontosítjuk, véglegesítjük és megkötjük a szerződést. Amennyiben a teljes gyártás és kivitelezés árának 30%-os előlegét szerződéskötéskor befizeti számunkra, úgy 10% Early Bird kedvezménnyel köszönjük meg, hogy idejében együtt tervezhetünk.

4: Tavasszal Ön már élvezheti is álmai teraszát.

Akció lejárata: 2020. December 10.
Várjuk ajánlatkérését!

Korábbi hírek hasonló témakörben

2021 – Ez történt nálunk, az Üvegterasz Hungary Kft.-nél

Lassan közeledünk az év végéhez, ilyenkor nem csak az emberek, a cégek is szeretnek visszatekinteni az lassan befejeződő esztendőre. 2021 hozott sok kihívást, feladatot és az álmok ebben az évben is nagyon sok otthonban terasszá váltak. 2021 Január 2021 Február 2021 Március  

bővebben