Ahogy az álmok terasszá válnak

2020. aug. 3. | pergola, üvegfal, üvegterasz, üvegtetők

Nem sűrűn fordul elő az életben, hogy egy álomteraszt alakíthat ki otthonához. Érthető ha a legszebb, legértékállóbb, legjobb ár-érték arányú megoldást keresi.

Amikor a terasz fedése szóba került, valószínűleg gondolt több szerkezeti, fedési anyag megoldásra is. Gondolnia kell a szerkezet, a fedési anyag megválasztásán is, valamint kivitelezőre is szüksége lesz. Amennyiben Ön szerzi be az anyagokat, netán kész, fix méretű “sablon” üvegteraszt választ, még a felépítmény kialakítása előtt figyelembe kell vennie az előre készre gyártott felépítmény adottságait, majd vagy Önnek kell felépítenie vagy kivitelezőt kell keresnie a munkálathoz. Millió buktatókkal jár együtt a folyamat, hogy csak párat idézzünk: Nem érkezik meg időben a “kész” terasz, a kivitelező a beépítéskor hibázik és ez a garancia elvesztésével jár, nem tájékoztatják Önt megfelelően az üvegterasz karbantartásával, tisztításával kapcsolatos dolgokról és ezért terasza meghibásodhat, stb…

Egy gyönyörűen megtervezett ház, egy vadonat új, letisztult apartman lakás esetében nehézségekbe ütközhet a készre gyártott üvegteraszok utólagos beépítése. Sőt számos kivitelező esetében csak a szögletes elképzelések valósíthatóak meg, ívek, kanyarulatok pedig teljesen kizáró tényezőnek bizonyulhatnak. De nem nálunk!

Mondja el nekünk álmait, hogy megvalósíthassuk. Hogyan?

Mutatjuk a lépéseket:

1: Kattintson az ajánlatkérő gombra, majd töltse ki az egyszerűsített kalkulációhoz szükséges adatlapunkat. Az adatlaphoz fényképet is kérünk csatolni, ez nagyban segíti a pontosabb kalkuláció elkészítését. Bátran küldje el ajánlatkérését, az Ön részéről ez semmilyen kötelezettséggel nem jár. Adatai nálunk biztonságban vannak, melyről meggyőződhet adatkezelési szabályzatunkban.

2: Tájékoztató jellegű ajánlatunkat szakértő kollégánk a megküldött adatai alapján elkészíti és elküldi Önnek e-mailben. Felkínáljuk Önnek a helyszíni felmérés lehetőségét, mellyel ajánlatunkat pontosítani és véglegesíteni tudjuk.

3: A helyszíni felmérés alkalmával szemrevételezzük a beépítés helyszínét és az egyedi sajátosságokat és ajánlatunkat ezek figyelembevételével a helyszínen pontosítjuk és véglegesítjük és megkötjük a szerződést.

4: Mindössze pár héten belül Ön már élvezheti is álmai teraszát.

Kezdhetjük? Mi készen állunk. Várjuk ajánlatkérését!

 

 

Korábbi hírek hasonló témakörben

2021 – Ez történt nálunk, az Üvegterasz Hungary Kft.-nél

Lassan közeledünk az év végéhez, ilyenkor nem csak az emberek, a cégek is szeretnek visszatekinteni az lassan befejeződő esztendőre. 2021 hozott sok kihívást, feladatot és az álmok ebben az évben is nagyon sok otthonban terasszá váltak. 2021 Január 2021 Február 2021 Március  

bővebben